Skip to main content

Het Imagine Fantastic Film Festival presenteert met trots een nieuwe, eigentijdse look. De 38e editie van het filmfestival omarmt met het principe ‘Weird is Wonderful’ de fantastische film in al zijn gedaantes. Imagine vindt dit jaar plaats van 26 oktober t/m 5 november in De FilmHallen en LAB111 in Amsterdam.

 De nieuwe look & feel van Imagine is verzorgd door communicatie agency KesselsKramer.

“Imagine viert dat wat tegen de culturele norm in durft te gaan. Want wat vandaag weird is, kan de norm van de toekomst zijn. Weird is een onuitputtelijk domein, dat breed genoeg is om alle fantastische filmgenres te omvatten.” – KesselsKramer.

Zeeduivel

Imagine Fantastic Film Festival heeft met deze nieuwe look een logo dat tevens de mascotte van het festival is. Het beeldmerk van de zeeduivel past perfect bij het genrefestival vanwege de associatie met de mysterie van de deep sea. Een ‘weird’ monsterlijk, bijna mythologisch wezen en de reflectie van de ‘diepte’ dat het festival programma biedt.

Terugkeer fysiek programma

Dit jaar viert Imagine bovendien de terugkeer van een fysieke editie met een uitgebreider en meer divers programma dan ooit. In de nieuwe locaties De FilmHallen en LAB111 vertoont het festival een verscheidenheid aan speelfilms en korte films in maar liefst vijf zalen, waar dat er voorheen twee waren. Het programma bestaat dit jaar uit vier belangrijke pijlers: het jaarlijkse themaprogramma, de landenfocus binnen ‘Mythen van Wereld’, Imagine Expanded en Imagine Industry.

We zullen binnenkort meer informatie vrijgeven over de thema’s en gasten, dus houd een oogje op onze site, socials, en schrijf je in voor de nieuwsbrief.