How to fest

Imagine Fantastic Film Festival is blij terug te zijn met een in-person editie van het festival in een nieuw jasje en op 2 locaties: LAB111 en de FilmHallen.

Terwijl in de FilmHallen de hoofdmoot van het algemene filmprogramma te zien zal zijn, concentreren overige festivalactiviteiten, zoals lezingen, workshops, exposities en aan specifieke thema’s gerelateerde films – zich in LAB111. Een plek voor experiment en verdieping, waarna in Bar Strangelove verhitte discussies kunnen worden aangegaan én afgeblust. Een sterk uitgebreid programma van VR/XR is te vinden in Galerie Beeldend Gesproken, recht tegenover de FilmHallen. Wij zijn blij op volle sterkte terug te zijn. In een nieuw duo-behuizing en een ander jaargetijde, maar er vast van overtuigd dat we ons publiek nóg beter kunnen bedienen dan voorheen. Welkom terug!

Wat te kijken

Met 70 speelfilms, 46 korte films, 6 tv-afleveringen en een breed scala aan evenementen en VR-ervaringen heeft Imagine iets voor iedereen die van genre-(pop)cultuur houdt. Check het Programma voor de volledige lijst en kijk op onze Socials voor highlights & tips!

PROGRAMMA

Waar?

Locatie-informatie is te vinden op de pagina Tickets & Locaties. Kort samengevat zijn de twee hoofdlocaties van het festival de FilmHallen en LAB111, met side-programmering in Bar Strangelove, Galerie Beeldend Gesproken, SPUI25 en de OBA (Amsterdam Public Library)

LOCATIES

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat rond begin oktober live op de website. Je kunt een vertoning kiezen uit ons Blokschema of bladeren in het programma. Tijdens het festival kun je ook kaartjes kopen aan de kassa’s. Reguliere vertoningen beginnen bij €11,50. Bekijk de evenementen/vertoningen voor prijzen en de pagina Tickets voor meer informatie over kortingen/passen

TICKETS

Toegankelijkheid

We willen dat iedereen kan genieten van het festival en daarom werken we eraan om steeds toegankelijker te worden. Kijk voor locatie-informatie en andere toegankelijkheidsinformatie op de pagina Toegankelijkheid.

TOEGANKELIJKHEID