Skip to main content

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid tijdens het festival 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het festival voor iedereen zo welkom, inclusief en toegankelijk mogelijk is. Uiteraard zullen we redelijke inspanningen leveren om binnen de beschikbare middelen aan eventuele aanvullende vereisten te voldoen.   

Voor assistentie kan een mail gestuurd worden naar access@imaginefilmfestival.nl  

Ondertitelde vertoningen 

Over het algemeen zijn niet-Engelstalige films Engels ondertiteld. Engels gesproken films zijn doorgaans niet ondertiteld. Kijk op onze website voor meer informatie. 

Algemene locatie-informatie vindt u op de Tickets & Locatie pagina.

FilmHallen 

Alle zalen van de FilmHallen bevinden zich op de begane grond en beschikken over een inkeping voorin de zaal gereserveerd voor rolstoelen. Het pand zelf is ook rolstoelvriendelijk en vanuit de parkeergarage kun je gemakkelijk met de lift de FilmHallen bereiken. 

Bij de FilmHallen zijn er toegankelijke W.C.’s aanwezig. 

LAB111 

Zalen 2 en 3 zijn met assistentie bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Zaal 1 en het festival café zijn dat niet.
Er is een toegankelijke W.C., maar deze bevindt zich in het souterrain. Op dit moment zijn er geen liften.

Een veilige ruimte 

Het festival is een plek voor iedereen. Voel je je ongemakkelijk, overweldigd of heb je gewoon behoefte aan een rustig moment, neem dan contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder. 

We zijn ons ervan bewust dat we niet iedereen kunnen huisvesten, maar staan open om te zien waar we kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op via access@imaginefilmfestival.nl  om te kijken of we aan jouw wensen kunnen voldoen. 

FANTASTISCHE THEMA’S

Imagine Fantastic Film Festival heeft meerdere thema’s. Een algemeen genre-breed programma, een landen focus, een special, een Expanded/VR programma, en het professionals programma onder het thema ‘Industry’. Lees hier meer over de thematisering van ons programma, of kies via onderstaande blokken rechtstreeks voor de betreffende thema-info.

THEMA

IFFF ALGEMEEN

info →

THEMA

FANTASTIC ALCHEMY

info →

THEMA

VIRTUAL ALCHEMY

info →

THEMA

MYTHEN VAN DE WERELD: IRAN

info →

THEMA

INDUSTRY

info →