Skip to main content

Imagine Project Platform

Oproep voor fantastische filmprojecten!

Bezig met je eerste of tweede genrespeelfilm of lange serie? Dien dan nu je project in voor het Imagine Project Platform.

Met het Imagine Project Platform wil Imagine aan een solide basis bouwen voor de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van Nederlandse genreproducties. Bij het Imagine Project Platform krijgen makers van vier geselecteerde projecten feedback en/of advies van internationale genre-experts uit het netwerk van Imagine. Tevens maken zij kans op deelname aan de Frontières International Co-Production Market van het Fantasia Film Festival in Montréal.

Deadlines & data

  • Deadline indienen project: vrijdag 13 september 2024
  • Bekendmaking selectie: vrijdag 27 september 2024
  • Imagine Project Platform vindt op 30 en 31 oktober 2024 plaats in LAB111 in Amsterdam, tijdens Imagine Fantastic Film Festival.

Insturen?

Bekijk voor de voorwaarden en meer informatie de volledige oproep via de button hieronder.

Meer informatie

Succesverhalen

Komend jaar gaan er vier speelfilms in première die de afgelopen jaren als project deelnamen aan het Imagine Project Platform: Jimmy – David Jan Bronsgeest (nam deel als Meet Jimmy in 2018), The Occupant – Hugo Keijzer (deelnemer in 2020), The Wolf, the Fox and the Leopard – David Verbeek (deelnemer in 2022) en Alice – Jan Verdijk (deelnemer in 2022).