Skip to main content

Algemene F.A.Q.

Waar staat Imagine voor?

Imagine Fantastic Film Festival is het grootste filmfestival voor de fantastische film in Nederland, met het beste op het gebied van fantasy, horror en sciencefiction. Meer informatie over Imagine filmfestival lees je hier.

Wanneer vindt het festival plaats?

De 40e editie vindt plaats van 24 oktober t/m 3 november 2024.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Waar vind ik informatie over ticketverkoop en ticketprijzen?

De ticketverkoop start 3 weken voor het festival. Via de nieuwsbrief en onze socials houden we je op de hoogte van de laatste updates.

Waar vindt het festival plaats?

De 40e editie van Imagine Fantastic Film Festival heeft 2 locaties: LAB111 en De FilmHallen te Amsterdam

Hoe blijf ik op de hoogte van festivalnieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates. Ook kun je ons volgen op InstagramTwitter, Facebook en TikTok.

Ik ben filmmaker, hoe stuur ik mijn film in?

Alle informatie over het insturen van je werk en deadlines lees je hier. Mocht je nog een andere vraag hebben neem dan contact op via info@imaginefilmfestival.nl.

Wat betekent imaginary friend?

Het Imagine Fantastic Film Festival kan niet bestaan zonder steun van onze Imaginary Friends – vrienden, vrijwilligers, partners en gulle gevers. Dankzij hen kunnen we jaarlijks een succesvol filmfestival organiseren, waarmee we de genrefilm in al haar facetten vieren. We waarderen alle bijdragen aan het Imagine Film Festival, van kleine gebaren tot grootse samenwerkingen.

Hoe word ik imaginary friend?

Via deze link kan je het festival steunen en word je onze vriend.