Word onze Imaginary Friend

Het Imagine Film Festival kan niet bestaan zonder steun van vrienden, vrijwilligers, partners en gulle gevers. Dankzij hen kunnen we jaarlijks een succesvol filmfestival organiseren, waarmee we de genrefilm in al haar facetten vieren. We waarderen alle bijdragen aan het Imagine Film Festival, van kleine gebaren tot grootse samenwerkingen.

 

Wil jij ons ook steunen?

Als Imaginary Friend draag je voor € 50,- bij aan de realisatie van het Imagine Film Festival.

 

Wij staan klaar om je digitaal te ontvangen tijdens de online festival editie. Als vriend krijg je de volgende voordelen:

  • Toegang tot het exclusieve openingsevent.
  • Gratis de openingsfilm Nuevo Orden in je huiskamer.
  • Gratis deelname aan een voor de vrienden uitgekozen masterclass.
  • Gratis een film naar keuze.

 

Ook na deze festival-editie blijf je onze vriend. Door het jaar heen bieden wij programma’s met exclusieve extra’s voor de Vrienden. Zo blijf je betrokken, ben je als eerste op de hoogte en word je uitgenodigd voor pre-sales en andere extra’s.

Biertje?

Haal het Imagine festivalcafé in huis! We hebben dit jaar een toffe actie met de Amsterdamse bierbrouwerij Butcher’s Tears. Wij bieden fantastische films en zij fantastische bieren, die net zo verrassend zijn als onze films.

Samen kijken

Kijk je met meerdere mensen tegelijk een film en vind je het fair om daar iets meer voor te betalen? Dat vinden wij bij Imagine natuurlijk leuk! Je kunt bij het afrekenen van je film(s) kiezen voor de optie 4 ogen ticket.