Skip to main content

Stage-vacature | Organisatie: Imagine Film Festival | Functie: Stagiair(e) Productie en filmcoördinatie | Plaats: Amsterdam | Omvang: 4 dagen per week | Sluitingsdatum: 24 juni 2022

 

Imagine Film Festival is voor de aankomende editie in oktober op zoek naar enthousiaste studenten of net afgestudeerden die mee willen werken om het leukste filmfestival in Amsterdam te realiseren!

 

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

 

STAGIAIR(E) FILMCOÖRDINATIE OF PRODUCTIE/VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR

(De stages kunnen ook worden uitgevoerd als leerwerkplek)

 

Al bijna veertig jaar is Imagine hét festival voor de fantastische film in Nederland. Van een bescheiden horrorfeestje is het in de loop van de jaren uitgegroeid tot een breed en kwalitatief hoogstaand festival. Naast het beste filmaanbod op het gebied van fantasy, sciencefiction, horror, anime, martial arts en cult biedt Imagine thematische programma’s met masterclasses, talkshows, lezingen en workshops. Ook is er een programma voor professionals. Met Imagine Expanded verkennen we VR, gaming en aanverwante kunst.

Het aankomende festival vindt plaats van 26 oktober t/m 4 november in De FilmHallen en LAB111 in Amsterdam.

 

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team, veel kennis en ervaring op te doen in een korte periode, je netwerk uit te breiden en een bijdrage te leveren aan het leukste filmfestival van Amsterdam? Lees dan hieronder meer over de openstaande functies.

 

STAGE FILMCOÖRDINATIE


Voor vier dagen per week vanaf de derde week van augustus tot en met eind november 2022 (data in overleg).

Als stagiair(e) onderhoud je contact met rechthebbenden, collega-filmfestivals en filmmakers over de coördinatie van het filmtransport. Ook ondersteun je in deze rol de programmeurs en ben je aanwezig bij de vergaderingen. Je werkt met de technici van onze festivallocaties voorafgaand en tijdens het festival.

Wil je veel verantwoordelijkheid en meer weten over wat zich in de projectiecabine van bioscopen afspeelt? Beheers jij Engels in woord en geschrift? En gaat gestructureerd werken je makkelijk af? Reageer dan op deze rol!

 

STAGE PRODUCTIE: VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR/KASSACOÖRDINATOR

 

Voor vier dagen per week vanaf de derde week van augustus tot en met eind november 2022 (data in overleg).

Als stagiair(e) werf je de vrijwilligers, je informeert ze en roostert ze in. Je verdiept je in het ticketsysteem en wordt tijdens het festival het aanspreekpunt voor de kassa. Je ondersteunt de productieleider en neemt diverse productionele taken op je. Ben jij een echte duizendpoot die graag coördineert en enthousiasmeert? Dan willen wij jou graag voor deze rol!

 

Voor alle functies zoeken wij iemand die

· Beschikbaar is voor minimaal vier dagen per week vanaf de derde week van augustus tot en met eind november 2022. Over de exacte data is overleg mogelijk.

· Enthousiast, creatief en gemotiveerd is

· Een MBO4-opleiding, HBO-opleiding of universitaire studie volgt of heeft afgerond

· Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift

· Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelf initiatief neemt

· De Engelse taal beheerst; zowel schriftelijk als mondeling

· Nauwkeurig en georganiseerd te werk gaat

· Goede kennis heeft van Microsoft Office.

 

Wat wij bieden

· Een informele werksfeer met enthousiaste mensen

· Afwisselend, verantwoordelijk werk met veel ruimte voor eigen initiatief

· Inzicht in de algehele organisatie van het festival

· Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand.

 

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Chris Oosterom via vacature@imaginefilmfestival.nl met onderwerpregel Productie Imagine 2022. De sluitingsdatum is 24 juni.