Skip to main content

Straight To Video: Miami Connection

Vrijdag 24 Juni

21:30 – 23:30

LAB111

Straight to Video presents: Miami Connection

Dit jaar viert Miami Connection zijn 35ste verjaardag. Meer excuses hebben wij niet nodig om deze krankzinnige cultklassieker eenmalig op het witte doek te vertonen.

In Miami Connection wordt de rockband Dragon Sound geconfronteerd met een meedogenloze drugsbaron en zijn leger van motorrijdende ninja’s. Gelukkig hebben de bandleden stuk voor stuk een zwarte band in taekwondo. Als de rockgroep niet op het podium staat met meezingers als ‘Against the Ninja’, binden ze dan ook de strijd aan tegen het tuig dat de straten overspoelt met ‘stupid cocaine’!

Miami Connection raakte na de geflopte première al snel in de vergetelheid. Maar een kwart eeuw later werd deze onbedoeld hilarische actiefilm herontdekt en opnieuw uitgebracht. Inmiddels geniet Miami Connection een cultstatus die niet onderdoet voor titels als The Room en Troll 2.

Deze voorstelling wordt gehost door Straight to Video. Op deze maandelijkse filmavond van LAB111 draaien VHS-freaks Lieuwe en Eric hun favoriete horror- en cultfilms uit het videotheektijdperk.