Skip to main content

Evrim Ersoy en Kiko Morah versterken het programmeursteam van Imagine

Evrim Ersoy
Kiko Morah

Met veel plezier verwelkomen we Evrim Ersoy en Kiko Morah bij het programmeursteam van Imagine. Na het vertrek van oudgediende en voormalig artistiek directeur Phil van Tongeren gaat Evrim deel uitmaken van het kernteam van progreammeurs. Kiko wordt onze tweede junior programmeur. Nu het team compleet is, zijn we aan de slag gegaan met Imagine 2022.

Evrim Ersoy
Criticus, filmmaker en programmeur Evrim Ersoy werd geboren in Turkije en groeide op in Groot-Brittannië. Na een opleiding in forensische psychologie werkte hij ruim tien jaar als filmcriticus. Hij programmeerde voor BeyondFest in Los Angeles vanaf het derde jaar en is er nu Hoofd Programma. Hij was de Creatieve directeur van Fantastic Fest in Austin, Texas en is op het moment tevens programmeur van Motel X in Lissabon. Als filmmaker regisseerde hij een aantal korte films en werkt hij aan zijn eerste speelfilm.

Kiko Morah
Kiko Morah is een filmmaker, geboren en getogen in Mexico Stad. Hij is een fan van surreële verhalen en een toegewijde volger van het macabere. Hij woont nu vijf jaar in Nederland en is geen vreemde van het festival. Hij was jarenlang een van onze vrijwilligers en zijn korte film werd dit jaar geselecteerd voor Nieuw Nederlandse Peil. Ook nam hij deel aan ons talentenprogramma.