Skip to main content

We zijn terug! De eerste Club Imagine vindt 1,2, en 3 maart weer plaats in LAB111.Zoals je van onze mag verwachten is het een stevige mix van nieuw en oud, eenmalige en voorpremière gevoelig en bloederig.

Tot die laatste categorie hoort in elk geval Alberto Corredors Baghead, waarin een jonge vrouw ontdekt dat de pub die ze van haar vader heeft geërfd meer in de kelder heeft dan de drankvoorraad.

BAGHEAD, 2021

Een heel ander soort bloed vind je in Asphalt City, waarin een jonge ambulanceverpleger in de nachtelijke zelfkant van New York de grenzen van leven en dood leert kennen. Sean Penn is geweldig als de cynische, ervaren rot die zijn jonge collega de mores van het vak leert.

Een heel andere les leert de Congolese Koffi, wanneer die met zijn zwangere vrouw op familiebezoek gaat in Kinshasa en stuit op uitsluiting en bijgeloof. Augure (Omen) is dynamisch en energiek magisch realisme waarin regisseur Baloji nadrukkelijk uit zijn eigen leven heeft geput.

Dat een dystopische film ook een hart kan hebben, laat de Canadese Kim Albricht zien in haar With Love and a Major Organ, die slimme sci-fi mengt met de beste tropes uit de romantische komedie en een scheutje wrange humor. De ongewoonste romance van het jaar!

Ook dystopisch, maar minder romantisch is Lizzie Bordens explosieve klassieker Born in Flames (1983), dat zich afspeelt in een socialistische Verenigde Staten, waarin diverse groepen vrouwen in opstand komen om meer gelijkheid af te dwingen.

Geen Imagine zonder anime en met City Hunter the Movie: Angel Dust volgen we de privédetectives Ryo en Kaori op een gevaarlijke missie. Biotechbedrijf Zoltic heeft de uitvinding Angel Dust die soldaten in supermensen verandert. Alleen Ryo en Kaori lijken een ramp af te kunnen wenden.

Club Imagine vindt zoals altijd plaats in LAB111 en de kaartverkoop start vandaag!

INFO&TICKETS