Skip to main content

Stage-vacature | Organisatie: Imagine Film Festival | Functie: Stagiair(e) Publiciteit| Plaats: Amsterdam | Omvang: 4 dagen per week | 

Imagine Fantsstic Film Festival is voor Q3 & Q4 op zoek naar enthousiaste studenten of net afgestudeerden die mee willen werken om het leukste filmfestival in Amsterdam te realiseren!

Wij zijn op zoek naar

STAGIAIR(E) PUBLICITEIT

(De stage kan ook worden uitgevoerd als leerwerkplek.)

Al bijna veertig jaar is Imagine hét festival voor de fantastische film in Nederland. Van een bescheiden horrorfeestje is het in de loop van de jaren uitgegroeid tot een breed en kwalitatief hoogstaand festival. Naast het beste filmaanbod op het gebied van fantasy, sciencefiction, horror, anime, martial arts en cult biedt Imagine thematische programma’s met masterclasses, talkshows, lezingen en workshops. Ook is er een programma voor professionals. Met Imagine Expanded verkennen we VR, gaming en aanverwante kunst.

Club Imagine vinden plaats in Maart (1,2,3) en Juni.
Het aankomende festival vindt plaats van 24 oktober t/m 3 november in De FilmHallen en LAB111 in Amsterdam.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team, veel kennis en ervaring op te doen in een korte periode, je netwerk uit te breiden en een bijdrage te leveren aan het leukste filmfestival van Amsterdam? Lees dan verder!

Je bent beschikbaar voor minimaal vier dagen per week van augustus t/m januari en je ondersteunt de afdeling communicatie. Hou je van aanpakken en is overzicht houden je tweede natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden

– Benaderen van mediapartners – Opzetten en afhandelen van acties en prijsvragen – Onderhouden contact met de pers en het PR-bureau – Content invoeren op de website – Schrijven van korte publiciteitsteksten en uitvoeren van mailings – Voorbereiden, uitvoeren en verwerken van publieksonderzoek – Coördineren van drukwerk en distributie – Coördineren van de accreditatieaanvragen – Begeleiden van pers tijdens het festival – Verantwoordelijk voor de pers- en infobalie tijdens het festival – Planning bijhouden – Andere voorkomende werkzaamheden

 

Wij zoeken iemand die

· Beschikbaar is voor minimaal vier dagen per week van de derde week van augustus tot eind januari

· Enthousiast, creatief en gemotiveerd is

· Een MBO-, HBO-opleiding of universitaire studie volgt of heeft afgerond

· Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift

· Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelf initiatief neemt

· De Engelse taal beheerst; zowel schriftelijk als mondeling

· Nauwkeurig en georganiseerd te werk gaat

· Goede kennis heeft van Microsoft Office en Content Management Systems, en bij voorkeur Canva, WordPress en verschillende Social Media

Wat wij bieden

· Een informele werksfeer met enthousiaste mensen

· Afwisselend en verantwoordelijk werk met veel ruimte voor eigen initiatief

· Inzicht in de algehele organisatie van het festival

· Meedraaien met het leukste filmfestival van Amsterdam

· Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Rabia Sitabi Stigter, vacature@imaginefilmfestival.nl, met onderwerpregel Stage Publiciteit.