Skip to main content

Imagine verhuist in 2022 van periode en locatie!

Imagine Film Festival verhuist met ingang van 2022, zowel de festivalperiode als de locaties. Het festival verhuist van midden april naar eind oktober/begin november. Daar zal Imagine op twee locaties plaatsvinden: De Filmhallen en LAB111. Als voorproefje hiervan is er in het laatste weekend van oktober Club Imagine, een festivalweekend in LAB111 en de OBA.

Vanaf volgend jaar verandert Imagine van festivalperiode. Van midden april gaat het festival naar eind oktober/begin november. De data sluiten beter aan bij de internationale kalender van fantastische films en de organisatie verwacht in het najaar een sterker en actueler programma te kunnen bieden.

Nieuwe locaties
Met de verhuizing van festivalperiode komen ook nieuwe festivallocaties, met de combinatie van LAB111 en De Filmhallen. Hierdoor kan Imagine van twee naar vier zalen uitbreiden.
Het eerstvolgende festival vindt plaats van 26 oktober t/m 4 november 2022.

Club Imagine
Als voorproefje organiseert Imagine samen met LAB111 een festivalweekend onder de noemer Club Imagine, met filmvertoningen, een VR-installatie en een Filmquiz Extravaganza. De opmaat van het weekend wordt gevormd door twee avonden in de OBA, met programma’s waarin de koloniale blik op de Indonesische spiritualiteit centraal staat.

Bekijk het programma van Club Imagine hier