Submissions

IMAGINE FILM FESTIVAL IS HET FESTIVAL VOOR FANTASTISCHE FILM IN NEDERLAND.

Nu, in zijn 38e jaar, presenteert Imagine het beste op het gebied van fantasy, sciencefiction, horror, anime, vechtsporten en cult. Panelen, masterclasses, tentoonstellingen en workshops zorgen voor diepere inzichten en een breder perspectief, met gasten van over de hele wereld.

Naast de beste selectie in fantastische cinema, is er ook een uitgebreid programma van masterclasses, paneldiscussies, talks en tentoonstellingen. Op de festivaleditie van 2019, 2020 en 2021 was Imagine ook voor het eerst gastheer van een showcase voor verschillende Nederlandse game-ontwikkelaars.

CALL FOR ENTRIES IMAGINE 2022

Voor het 38ste Imagine Film Festival roepen we makers van fantastische speelfilms, korte films, VR, AR en games op om hun werk in te zenden.  

Nu in zijn 38ste jaar is Imagine het festival voor de fantastische film in Nederland. Jaarlijks presenteren we het beste van horror, fantasy, sciencefiction, anime, martial arts en cult. Met Imagine Expanded onderzoeken we de digitale kant van het fantastische universum, met VR, AR, games, installaties en meer.  

Een programma met panels, masterclasses, lezingen en workshops biedt inzichten en een breder perspectief. 

Data voor Imagine zijn 26 oktober t/m 4 november 2022. 

Volledige details zijn te vinden op FilmFreeway

We zien ernaar uit om jouw werk bij Imagine 2022 te vertonen! 

CALL FOR ENTRIES IMAGINE 2022

For the 38th Imagine Film Festival, we call on makers of short and feature films, animation, documentary, VR, AR and games working in the fantastic genre to submit their work.  

Imagine is the festival for fantastic film in the Netherlands. Now in its 38th year, Imagine presents the best in fantasy, horror, science fiction, anime, martial arts and cult cinema. With Imagine Expanded, we explore the digital side of the fantastic universe with games, AR, VR, installations and more.  

A programme of panels, masterclasses and talks, exhibitions and workshops provide deeper insights and a wider perspective. 

Festival dates for Imagine are 26 October to 4 November, 2022. 

For full details and to submit, please visit  FilmFreeway

We look forward to screening your work at Imagine 2022!