Plus-size tiener Sara wordt meedogenloos gepest door een groep mooie en coole meiden, die haar Piggy noemen en haar voor de lol proberen te verdrinken in het stadszwembad. Op weg naar huis is ze getuige van een vreemdeling die haar kwelgeesten aanvalt en wegrijdt met hen opgesloten in zijn busje. 

In psychologische slasher moet een gepeste tiener, net als Carrie vóór haar, besluiten hoe ze haar speciale krachten zal gebruiken. 


Plus-size tiener Sara wordt meedogenloos gepest door een groep mooie en coole meiden, die haar Piggy noemen en haar voor de lol proberen te verdrinken in het stadszwembad. Op weg naar huis is ze er getuige van hoe een vreemdeling haar kwelgeesten aanvalt en wegrijdt met hen opgesloten in zijn busje. 


Omdat de gruwelen van Sara's pesterijen niet erg genoeg zijn, verandert schrijver-regisseur Carlota Pereda daders in slachtoffers en laat voor zowel Sara als het publiek een moreel dilemma achter, aangezien de ontvoering een soort van opluchting voor haar is. Zal ze de politie waarschuwen en helpen, of gaat ze genieten van een rustige zomer? Pereda kadert haar psychologische slasher, een omwerking van haar short met dezelfde titel, in het boxy Academy-formaat, met veel close-ups, waardoor Sara's gevoel van opsluiting wordt versterkt, evenals het besef dat ze niet kan ontsnappen aan haar leven of haar morele keuze. Net als Carrie vóór haar moet ze besluiten hoe ze haar speciale krachten wil gebruiken. 

90 minuten
Spanje
2021
Spaans
(Engels ondertiteld)
Carlota Pereda