Vampier zijn is nooit makkelijk, vooral niet als je een humanist vol mededogen bent!

Sasha is een vampier, een eeuwige tiener, met een probleem: ze kan het bloed van haar prooi niet drinken tenzij ze een persoonlijke connectie voelt! Sasha’s leven verandert op de dag dat ze Paul ontmoet – een totaal vrijwillig slachtoffer. Kan ze zich over haar gevoelens heen zetten en eindelijk een hap nemen? 

Door een zonderling universum te creëren waarin mensen zich niet bewust zijn van de dreiging van vampiers, maar ook niet bijzonder hard schrikken wanneer ze er eentje tegenkomen, is Ariane Louis-Seize’s sterk gestileerde vampierkomedie een frisse wind in een verzadigd genre. Deze delicate verkenning van de emoties van een tienervampier zit vol koddige humor en vele geestige dialogen. Een duistere variatie op een romcom, die geweldig goed werkt dankzij een cast voor wie niets te gek is. Louis-Seize laat zien hoe zelfs de meest monsterlijken onder ons hun hart op de juiste plek kunnen hebben. 

91 minuten
Canada
2023
Frans
(Engels ondertiteld)
Ariane Louis-Seize
Ariane Castellanos, Félix-Antoine Bénard, Madeleine Péloquin, Marc Beaupré, Marie Brassard, Micheline Bernard, Noémie O'Farrell, Patrick Hivon, Sara Montpetit, Sophie Cadieux, Steve Laplante