Koreaanse superster Ma Dong-Seok is terug als brute politieagent in een vervolg met meer stunts, meer gevechten, meer explosies, meer alles.

The beast cop is back! Zeven jaar na zijn Vietnamese avontuur maakt hij deel uit van een nieuw team en onderzoekt een moordzaak die hem al snel confronteert met een nieuw gevaar in de straten: een synthetische drug en een nieuwe, nog gewelddadigere criminele bende.

Ma Dong-Seoks charmante en uiterst meedogenlozen agent Ma Suk Do stuit op een verse dreiging die ook een nieuw probleem met zich meebrengt: ditmaal komt het gevaar niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit. Tussen de tegenstanders die onze volhardende agent moet verslaan voor hij ook deze zaak af kan sluiten bevinden zich corrupte agenten. Vaardigheid, humor en brute kracht nemen het op tegen klasse in een vermakelijke actiefilm, die na het vorige deel de lat nog net iets hoger legde, met meer stunts, meer gevechten, meer Ma Dong-Seok en eigenlijk gewoon meer alles. Mis dit explosieve vervolg niet! 

105 minuten
Zuid-Korea
2023
Koreaans
(Engels ondertiteld)
Sang-yong Lee
Don Lee, Leeq Jun-hyuk, Munetaka Aoki