In de Addams Family Mansion is alles wat raar is echt geweldig. Neem je hele familie mee naar deze speciale Halloween-vertoning van een van onze favoriete klassiekers uit de jaren 90! 


De leden van de rijke Addams-familie zijn liefdevol, loyaal en leuk - en griezelig, maf en spookachtig. Het is alleen jammer dat ze al jaren niets meer hebben gehoord van hun oom Fester. Wanneer Fester op een dag opduikt, beginnen ze te vermoeden dat ze met een bedrieger te maken hebben.    


De Addamses hebben sinds hun debuut in 1938 veel variaties gezien, en er komen er nog meer aan, maar deze verfilming uit 1991 behoort absoluut tot de beste. De crew van regisseur Barry Sonnenfeld en de dromerige cast (welk meisje uit de jaren 90 verkleedde zich niet als Wednesday voor Halloween?) gaven ons een versie van The Addams Family die precies de juiste mix is van teder en eng. Kom zelf als je nostalgisch bent, en neem je kinderen mee als ze de film nog niet hebben gezien, en nu allemaal samen: ‘They're creepy and they're kooky, mysterious and spooky...' 

99 minuten
VS
2021
Engels
(Nederlands ondertiteld)
Barry Sonnenfeld