Feature, 100min
Zuid-Korea, 2020
Koreaans (Engels ondertiteld)

Regisseur: Ba-reun Jo
Cast: Ji-hye Ahn, Min-Ji Lee, Tae-San Park
Genre: Action

Stuntdubbel Yeon-hee wordt in een parallelle wereld aangezien voor een superheld in deze innemende feelgood-variatie op het martialartsgenre.

Yeon-hee is een beginnend actrice wiens grootste droom het spelen van een superheld in een actiefilm is. Wanneer ze haar kans krijgt als een stuntdubbel, blijkt de set een portal naar een parallelle wereld te zijn. Daar geloven de plaatselijke bewoners dat ze de Soul Slayer is, die hen tegen schurken zal beschermen. Eindelijk kan Yeon-hee zichzelf bewijzen. Innemende feelgood-variatie op het martialartsgenre.

Over de wereld waarin Yeon-ho beland is zegt een personage dat het ‘oost en west, verleden en heden, allemaal door elkaar’ is, en datzelfde geldt voor de stijl van de film. Het is YA, manga, sciencefiction en martial arts, met ook nog wat satire toegevoegd. Maar het is vooral een film over zelfvertrouwen, acceptatie, moed, het vinden van vrienden en bondgenoten en het vinden van je plek in de wereld. De film eindigt op de filmset waar Yuen-hee naar terugkeert met een charmante knipoog naar The Wizard of Oz. Innemende feelgood-variatie op het martialartsgenre.