Feature, 94min
VS, 2020
Engels

Regisseur: Lloyd Kaufman
Cast: Abraham Sparrow, Amanda Flowers, Catherine Corcoran, Debbie Rochon, Dylan Mars Greenberg, Erin Miller, Kate McGarrigle, Lloyd Kaufman, Monique Dupree, Zac Amico, Zoe Geltman
Genre: Comedy

Imagine en LIFF presenteren #ShakespearesShitstorm! Troma-legende Lloyd Kaufman is terug als zowel de regisseur als de ster van deze onbeschaamde variatie op Shakespeares The Tempest, met een boel... poep.

De gestoorde wetenschapper Prospero vlucht met zijn blinde dochter Miranda naar Tromaville, om zich daar te verschuilen voor kwaadaardige farmaceutische managers. Hij voorziet walvissen van een enorme lading laxeermiddel. Als de daaropvolgende letterlijke ‘shitstorm’ zijn vijanden naar Tromaville brengt, kan Prospero eindelijk zijn ultieme wraak uitoefenen. Inderdaad, Troma-legende Lloyd Kaufman is terug met een onbeschaamde variatie op Shakespeares The Tempest, met een boel… poep.

Overdadig maximalisme, extreme chaos, scherpe maatschappijkritiek, de grofste, kinderachtigste en aanstootgevendste grappen ooit, de vertrouwde satire met een stortvloed aan kak, poep, pies, sperma, en meer. Laat het maar aan de 75-jarige regisseur en ster van #ShakespearesShitstorm over om alle kanten van het politieke en sociale spectrum te beledigen. Inderdaad, Troma-legende Lloyd Kaufman, verantwoordelijk voor klassiekers als The Toxic Avenger, Class of Nuke ‘Em High en Tromeo & Juliet, is terug met weer een onbeschaamde variatie op een Shakespeare-toneelstuk, ditmaal The Tempest, met een boel… poep. Geen wonder dat ze een ‘shit wrangler’ nodig hadden volgens de aftiteling.