Bejaard echtpaar gebruikt bovennatuurlijke krachten om hun overleden kleinkind terug te krijgen in een originele horrorkomedie met aandoenlijke en emotionele accenten.

Een bejaard echtpaar is hun kleinzoon Jackson verloren bij een auto-ongeluk. Met behulp van een eeuwenoud spreukenboek proberen ze Jackson weer tot leven te wekken. Maar als je de hulp inschakelt van demonen, kun je natuurlijk verwachten dat daar nare consequenties van komen. Originele horrorkomedie mengt zijn duistere kanten met aandoenlijke en emotionele accenten.

Veel van het plezier van deze film zit hem in de details: het bejaarde echtpaar (goed gecast met Julian Richings tegenover Sheila McCarthy) dat een simpele spreuk uitprobeert om te zien of het boek wel werkt, en het gebruik van het plaatselijke buurtcentrum voor de satanische rituelen. In de tweede helft van maken deze koddige en alledaagse elementen plaats voor een duisterdere toon, al raakt de film het enigszins absurde karakter van de pogingen van het stel nooit uit het oog. Maar regisseur Justin Dyck toont ook het verdriet en de wanhoop van het stel over het verlies van hun kleinzoon, en voegt daarmee aandoenlijke en emotionele accenten toe aan de over het algemeen luchtige toon van het verhaal.

Comedy, Horror
97 minuten
Canada
2020
Engels
Justin Dyck
Julian Richings, Konstantina Mantelos, Sheila McCarthy