Vrijwilligers

Imagine wordt al jaren ondersteund door een hecht team van vrijwilligers. Voor de 33e editie van het  festival zijn we op zoek naar enthousiaste filmliefhebbers die het leuk vinden om  naast gratis films kijken ook bij te dragen aan Imagine Film Festival 2017. 

We zoeken onder andere op- en afbouwers, chauffeurs, crewcateraars, gastenbegeleiding, zaalwachten, runners, baliemedewerkers en social media reporters die  minimaal zes dagen beschikbaar zijn tijdens de festivalperiode  van 12 tot en met 22 april. 

Lees hier meer over de functies >>

Wat krijg je van ons

  • Gratis films kijken (mits niet uitverkocht)
  • Een exclusief IFF-shirt 
  • Lunch en diner tijdens je shift
  • Een vrijwilligersborrel
  • Een dynamische werkplek in EYE

Wat vragen wij van jou

Beschikbaarheid van minimaal 6 dagen tussen 12 en 22 april  2017 (een dienst duurt maximaal 7 uur) en goede spreekvaardigheid in Nederlands of/en Engels. 

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? 

Leuk!  Stuur  ons  een mail  met daarin je naam, e-mailadres en  telefoonnummer  naar  crew@imaginefilmfestival.nl.

Social media reporters

Dit jaar zijn we ook op zoek naar  vrijwilligers voor social media. Heb jij affiniteit en ervaring met social media zoals Facebook, Twitter en Instagram, kun je goede foto’s maken en lijkt het je leuk de social media te verzorgen  tijdens het festival? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar crew@imaginefilmfestival.nl met in het onderwerp: social media reporter.